Ora News dhe IPR Marketing, sot sondazhi i parë për 25 qershorin

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Ora News dhe IPR Marketing, sondazhi i parë për zgjedhjet e 25 qershorit!
Si do të votojnë shqiptarët? Cila parti do të dalë e para? Kush do të marrë mandatin për të formuar qeverinë? Kush hyn në Parlament dhe me sa mandate?
Antonio Noto, Guru-ja i sondazheve të sakta dhe të besueshme, të mërkurën në Tonight Ilva Tare në Ora News. Sondazh për votën kombëtare dhe qarkun e Tiranës.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/ora-news-dhe-ipr-marketing-neser-sondazhi-i-pare-per-25-qershorin/

source

Category: Videos
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>